Ana Brnabić u četvrtak dolazi u Bor

Izvor: Bor030.net, 10.Jun.2020, 15:35

Ana Brnabić u četvrtak dolazi u Bor

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić posetiće u četvrtak, 11. juna gradove Bor i Zaječar. Kako je najavljeno, premijerka Brnabić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić započeće posetu Boru obilaskom Instituta za rudarstvo i metalurgiju. Obilasku će prisustvovati i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, koji će biti uz premijerku i ministra tokom njihove posete. Delegacija […] The post Ana Brnabić u četvrtak dolazi u Bor appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Brnabić i Antić posetiili Institut za rudarstvo i metalurgiju u Boru

Izvor: Beta Video, 11.Jun.2020, 15:15

BOR - Premijerka Ane Brnabić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić posetiili su Institut za rudarstvo i metalurgiju i rudnik u Boru. (pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.