Aleksandar Vučić sutra u RTB-u Bor

Izvor: Kolektiv.co.rs, 11.Nov.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić sutra u RTB-u Bor

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra, 12. novembra, RTB Bor. Premijer Vučić će u 14.00 časova razgledati gradilišta topionice i fabrike sumporne kiseline, novih pirometalurških postrojenja koja će biti izgrađena do kraja ove godine, a čije će puštanje u rad označiti novu etapu u razvoju metalurgije i proizvodnji bakra u RTB-u Bor. Premijer Vučić posetiće Bor sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandrom Vulinom i predsednikom Upravnog odbora RTB-a Bor Nemanjom Stevanovićem.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sutra u Boru

Izvor: Blic, 11.Nov.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u Boru, gde će obići radove na izgradnji nove Topinice RTB "Bor"...Puštanje u rad nove Topionice RTB "Bor, planirano za kraj ove godine, označiće novu etapu u razvoju metalurgije i proizvodnji bakra u RTB "Bor", saopštila je vladina Kancelarija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.