Akcija dobrovoljnog davanja krvi 11. aprila u Studentskom domu u Boru

Izvor: Bor030.net, 10.Apr.2023, 11:54

Akcija dobrovoljnog davanja krvi 11. aprila u Studentskom domu u Boru

Povereništvo Crvenog krsta u Boru i Zavod za transfuziju krvi iz Niša u saradnji sa Studentskim parlamentom Tehničkog fakulteta u Boru organizovaće akciju dobrovoljnog davanja krvi u utorak, 11. aprila. Akcija će biti održana u TV sali Studentskog doma u Boru u periodu od 10 do 14 sati. Krv mogu dati sve zdrave osobe uzrasta […] The post Akcija dobrovoljnog davanja krvi 11. aprila u Studentskom domu u Boru appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Sombor: Praznična akcija dobrovoljnog davanja krvi 13. aprila

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Apr.2023, 10:46

SOMBOR – Crveni krst Sombor u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, u četvrtak, 13. aprila, organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se odvijati u periodu od 9 do 13 časova, u prostorijama Centra za edukaciju Crvenog krsta Sombor, na adresi Apatinski put broj 19. Zalihe...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.