Представљен роман „Место у срцу“

Izvor: MC Bor, 17.Dec.2016, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Представљен роман „Место у срцу“

Share

Bor, 16.12.2016. Драгана Видојковић  фото: Драган Тричковић
Народна библиотека Бор. Тиска се старо и младо не би ли пронашли „Место у срцу“ младог борског аутора истоимене књиге, Јелене Станојев.
Из рецензије (Драгана Видојковић): Крхка а јака, стабилна и лепа, >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Јелена обећава успех и у писању.

Одлично гради ликове, посвећена је сваком од њих понаособ, бави се њиховим осећањима, психом, гардеробом, чак и парфемима које користе. Одлично прати ток њихових мисли и покрета, ниједан детаљ не изоставља.
Њени ликови су позитивни, не баве се интригама, искрени су и заволећете их на први сусрет. 

А колико воли свој град и суграђане, Јелена показује тиме што се део радње романа дешава и у данашњем Бору.
Радња је логична, хронолошка, те ће вам овај роман бити питко штиво које ћете прочитати у једном даху и препоручити другима.
Јелена Станојев рођена је 1985. године у Бору, где и данас живи. Дипломирала је 2009. године на Техничком факултету у Бору, на Одсеку за индустријски менаџмент. Ради у агенцији за рачуноводство, а писањем се бави из хобија.

Верује у љубав и судбинске сусрете, одакле и црпе инспирацију за писање.
Роман „Место у срцу“ је њен први објављен роман.

Клавирска пратња – Маја Родић, професор клавира у Музичкој школи „Миодраг Васиљевић“ у Бору.

У име Народне библиотеке Бор књижевно вече је отворила директор Весна Тешовић, а осим одломака из романа, читани су и стихови Гордане Петковић.
Share

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.