GODIŠNJICA: Nikola i Bojana proslavili tri godine veze

Izvor: Kurir, 23.Jul.2013, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODIŠNJICA: Nikola i Bojana proslavili tri godine veze

Par je vezu započeo na Filipinima u rijalitiju Survajver, a pevač je trenutno u Americi u poseti dragoj

Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović pre tačno tri godine započeli su ljubavnu vezu na dalekim Filipinima, u rijalitiju Survajver.

Iako mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati, oni su to demantovali, i proslavili treću godišnjicu veze. Nikola je već neko vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Los Anđelesu u poseti svojoj dragoj, a vreme provode obilazeći zanimljiva mesta Kalifornije.

Par u avgustu planira da dođe za Srbiju gde će biti na raleciji Beograd - Novi Sad, odakle je Bojana.

Nedavo je Nikola na poklon od drage dobio rolere, kojima se veoma obradovao.

"Moja ljubav mi je kupila „bauer“ rolere. Najsrećniji sam čovek na svetu. Vratio sam se u detinjstvo", napisao je pevač na Tviteru.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola i Bojana proslavili treću godišnjicu veze!

Izvor: Svet, 23.Jul.2013

Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović pre tačno tri godine započeli su ljubavnu vezu na dalekim Filipinima, u rijalitiju “Survajver”. Iako mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati, oni su to demantovali, i proslavili treću godišnjicu veze. Nikola je već neko vreme u Los...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.