BLISTAJU: Nikola Rokvić i Bojana Barović objavili prvu zajedničku fotografiju sa malom Leonom! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLISTAJU: Nikola Rokvić i Bojana Barović objavili prvu zajedničku fotografiju sa malom Leonom! (FOTO)

Nikola Rokvić i Bojana Barović nedavno su postali roditelji male Leone, a da pevač i manekenka definitivno uživaju u prvim danima roditeljstva svedoče i njihove porodične fotografije na društvenim mrežama.

Bojana je na svom Instagram profilu pre nekoliko sati objavila zajedničku fotografiju proširene porodice Rokvić, sa suprugom i mezimicom, koja je, doduše, u kolicima.

A photo posted by >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Aug 20, 2016 at 6:53am PDT

Iako mala Leona još nije spremna za poziranje, srećna mama je nešto ranije, nakon porođaja u Los Anđelesu, ipak pokazala javnosti kako izgleda njena naslednica.

A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Aug 13, 2016 at 8:16am PDT

Ono što su mnogi zapazili jeste da Bojana izgleda odlično, iako je od porođaja prošlo tek jedanaest dana.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Sa anđelima iza scene (FOTO)

Izvor: Mondo, 21.Avg.2016, 12:58

Alesandra Ambrosio i Lili Oldridž u Parizu snimaju prazničnu reklamu....U Gradu svetlosti, u zgradi Opere ovih dana se vredno radi: lepotice snimaju prazničnu reklamu za Victoria's Secret, a na svojim profilima podelile su delić atmosfere...Channeling Vamp ❤️ #bts @victoriassecret #vsholiday16...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.