Nikola Rokvić podržao dojenje u javnosti, a za sve muškarce imao je JAKU PORUKU (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rokvić podržao dojenje u javnosti, a za sve muškarce imao je JAKU PORUKU (VIDEO)

U Beogradu održan je Festival dojenja, a ambasadorka ove manefestacije bila je jedna poznata mama, manekenka Bojana Barović. Jedan od tema festivala bila je i dojenje u javnosti, prilikom koje se Bojani na sceni pridružio njen suprug Nikola Rokvić, i tom prilikom ohrabrio sve prisutne trudnice kada je dojenje u javnosti u pitanju, ali i buduće očeve.

Ekipa Telegrafa bila je na licu mesta i popričala sa Nikolom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Rokvićem, koji je podržao dojenje u javnosti.

- Ja mislim da je to najnormalnija stvar. Nijedna majka ne radi to da bi izašla u javnost, da bi nešto radila mimo toga da prehrani svoje dete i da sigurnost svom detetu. Mislim da je to prioritet. To je jedna osnovna stvar koju treba da negujemo. Ja sam se iznenadio kada sam čuo i video koliko ljudi je protiv toga - rekao je Rokvić za Telegraf.

Foto: Instagram/bojanabarovic

- Muškarcima bih poručio da podržavaju svoje žene, da prvenstveno budu cilj da njihovo dete bude sigurno, zdravo, prirodno nahranjeno, ako je to u mogućnosti i da budu samo podrška ženama - zaključio je on.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.