Blog: NUNS Centar za istraživačko novinarstvo - CINS, 17.Nov.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultati trećeg kruga konkursa za finansiranje istraživačkih priča

Treći krug konkursa za finansiranje kratkih istraživačkih priča Centra za istraživačko novinarstvo NUNS-a je završen i formirana je lista od šest kandidata, čije će istraživačke priče biti podržane.
Predloge za istraživačke priče je ocenjivala komisija u sastavu Jelka Jovanović (potpredsednica NUNS-a), Branko Čečen (šef Centra za istraživačko novinarstvo NUNS-a) i Đorđe Padejski (koordinator projekata Centra za istraživačko novinarstvo NUNS-a).
Predložene teme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << su ocenjivane na osnovu sledećih kriterijuma: opis problema, javni interes, održivost, originalnost, inovacija, rezultat rada, iskustvo, budžet, predloženi medij i ukupni utisak predloga.
Novinari čije su teme dobile najveći broj bodova, biće finansijski podržani za rad na istraživačkim pričama, koje će biti objavljene na sajtu Centra za istraživačko novinarstvo NUNS-a www.cins.org.rs.
Komisija Centra za istraživačko novinarstvo NUNS-a je odlučila da podrži ukupno šest istraživačkih priča, sledećih kandidata:
1. Dejan Dimić - Vranjske
2. Saša Trifunović - Beta i BIRN
3. Nenad Božović - Radio 996 Kraljevo i Ibarske
4. Aleksandar Kostić - Južne vesti
5. Jovana Polić - Status
6. Indira Hazdagić - Polimlje
Pošalji/Snimi

Nastavak na NUNS Centar za istraživačko novinarstvo - CINS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NUNS Centar za istraživačko novinarstvo - CINS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NUNS Centar za istraživačko novinarstvo - CINS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.