Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Jun.2020, 12:38

Zvezdara teatar na Tašmajdanu: Još ulaznica za predstavu „Večera budala“

Zbog velikog interesovanja obezbeđeno još ulaznica za predstavu „Večera budala“ Zvezdara teatra u okviru programa „Pozorište na Tašmajdanu“. Ulaznice za izvođenje predstave „Večera budala“ na Beogradskoj letnjoj sceni na stadionu Tašmajdan su rasprodate. Zbog velikog interesovanja, za svako izvođenje, 11. i 12. jula, obezbeđeno je još stotinu ulaznica koje su od danas u prodaji i … Članak Zvezdara teatar na Tašmajdanu: Još ulaznica za predstavu „Večera budala“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

DĆP: Festival Svetkovina sudbina II – 10.000 lia

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Jun.2020, 08:41

Dorćolsko narodno pozorište (DĆP) od 24. juna do 2. jula 2020. organizovaće festival Svetkovina sudbina II – „10.000 lia“. Posle prošlogodišnjeg uspešnog festivala, svetkovina sudbina „Zmajski sinovi“, DĆP priprema novi festival „10.000 lia“, koji će sa četiri premijerne predstave...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.