Zelenilo čestitalo 8.mart komunalnim policajkama

Izvor: Glas javnosti, 09.Mar.2011, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenilo čestitalo 8.mart komunalnim policajkama

BEOGRAD - Povodom 8. marta, Dana žena, direktor JKP „Zelenilo - Beograd" Radovan Draškić i Vladimir Bogićević, tehnički direktor ovog gradskog preduzeća, posetili su Komunalnu policiju i poklonili 56 buketa zumbula načelnici i gradskim komunalnim policajkama.

Čestitajući praznik, direktor "Zelenila" rekao je da bi ovo gradsko preduzeće po poslovima koje obavlja moglo da se nazove muškim, ali da polovinu zaposlenih ipak žene čine.

- U "Zelenilu" žene rade i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << menadžmentu i to uglavnom na direktorskim mestima, u sektoru proizvodnje, finansija, komercijale, u projektnom birou, pravnoj i drugim službama, pa smo tako i u praksi pokazali da nam nije važna pripadnost polu, već stručnost i sposobnost da se posao obavi na najbolji mogući način. Raduje nas što je tako i u Komunalnoj policiji, koja za grad obavlja veoma važan posao. Ovo je samo mali znak pažnje, hteli smo da vam pokažemo koliko ste važni za sve komunalne službe u Beogradu i koliko nam znači vaša pomoć u održavanju komunalnog reda. Želimo da vas u Komunalnoj policiji bude još više i pozivamo vas da nastavimo saradnju, kako bi život naših sugrađana bio što kvalitetniji - rekao je Radovan Draškić.

Gorjana Obrenović, načelnica Komunalne policije, istakla je da je u proteklom periodu saradnja sa „Zelenilom" bila izuzetna. Ona je podsetila da u ovoj gradskoj službi na terenu radi 15 komunalnih policajki, a da i ostale koleginice uz nju rade odgovorne poslove, među kojima su i dve načelnice odeljenja i jedna pomoćnica načelnika.

- Obično kažu da žena ne može da radi poslove koje može muškarac, a mi dokazujemo da to nije tačno. Već pet meseci, koliko postoji, Komunalna policija radi dobro i kvalitetno, kako muškarci tako i žene. U narednom periodu biće nas još, a među njima će biti i veći broj žena - rekla je Gorjana Obrenović.

E.G.J

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.