Završen Evropski kup u umetničkom klizanju

Izvor: Studio B, 25.Jan.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen Evropski kup u umetničkom klizanju

U Ledenoj dvorani " Pionir" završen je 7. Evropski kup u umetničkom klizanju pod nazivom "Skejt Helena" koji je trajao četiri dana i okupio oko 250 takmičara iz 19 zemalja Evrope.

Memorijalni klizački kup koji se organizuje u znak sećanja na našu najbolju klizačicu, 21.godišnju Helenu Pajović, koja je tragično izgubila život 2000. godine, organizovali su Klizački savez Srbije i Klizački klub " Helena Pajović.

Podršku ovom klizačkom mitingu pružili su Međunarodna klizačka federacija, republičko Ministarstvo omladine i sporta kao i resorni gradski Sekretarijat, čiji su predstavnici danas posetili Ledenu Dvoranu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.