Zatvaranje ulica zbog radova

Izvor: Studio B, 04.Avg.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvaranje ulica zbog radova

Zbog radova na proširenju i popločavanju trotoara u ulici Svetozara Markovića, ova ulica će biti zatvorena za saobraćaj na potezu od Krunske do Njegoševe ulice.

Ovi radovi počeće 5. avgusta i trajaće do 22. avgusta.

Zbog popravke kolovoza u Balkanskoj, ova ulica će biti zatvorena za saobraćaj na potezu od raskrsnice sa ulicama Gavrila Principa i Admirala Geprata do raskrsnice sa ulicom Kraljice Natalije. Radovi će početi 5. avgusta i trajaće do 2. septembra.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Radovi u ulici Svetozara Markovića

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Avg.2010, 14:35

Zbog radova na proširenju i popločavanju trotoara u ulici Svetozara Markovića, ova ulica će biti zatvorena za saobraćaj na potezu od Krunske do Njegoševe ulice..Radovi će početi 5. avgusta i trajaće do 22. avgusta. ...Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.