ZORAN KESIĆ: Sve o montiranom snimku zbog kojeg mi prete smrću! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN KESIĆ: Sve o montiranom snimku zbog kojeg mi prete smrću! (VIDEO)

Zoran Kesić, voditelj satirične emisije "24 minuta", koji je dospeo u žižu javnosti zbog snimka u kojem navodno ismeva Republiku Srpsku i Srbe, a posle čega je dobio i pretnje smrću, za "Telegraf"  je rekao da je poslao stranicama koje su objavile ovu poternicu za njim svoj demant, međutim nisu objavile.

- Pozvao sam sve da objave originalan snimak emisije. Nisu objavili, a moj komentar na njihovim stranicama je izbrisan. Zašto mi ne daju da kažem istinu? Nigde nije navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da je ovo insert iz emisije iz 2014. godine. Ako je ovo tako strašna uvreda, kako to da nakon emitovanja emisije pre dve godine, niko nije reagovao. Zašto baš sad? Na koji način je "uvreda Srba" reci da je država neobičnog, smešnog oblika? I jeste neobičnog oblika, pa šta? Gomila država u svetu je smešnog oblika. Italija recimo liči na čizmu. Je li uvreda za prosečnog Italijana reći mu "država ti je kao čizma", rekao je Kesić, i dodao da deo u kojem kaže "budale", je zlonamerno ubačen.

Prema njegovim rečima, to je ljude najviše iziritiralo.

- Ja ne mislim da su ti ljudi budale. Dovoljno su propatili da bi ih ja vređao, i nikada to ne bih ni pomislio. U montiranom snimku je izbačena moja rečenica “Pozdrav našim gledaocima u Banjaluci" jer se i emitujemo na lokalnoj televiziji u RS, a ubačeno je “Budale!” koje uopšte ne pripada tom segmentu.

Kesić ne razume kome je u interesu da, nakon dve godine od emitovanja ove usputne, benigne šale premontira snimak, i predstavlja ga kao groznu uvredu našeg naroda u Republici Srpskoj.

- Kome je u interesu da od mene pravi legitimnu metu i predstavlja me kao "mrzitelja" Srba u RS? Kome je u interesu da huška ljude protiv mene i naše emisije - rekao je Kesić.

Pogledajte originalni snimak emisije:

v0gYO0BFuZ

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.