KESIĆEV SKANDALOZAN SNIMAK ZAPALIO INTERNET! Da li je voditelj preterao i uvredio Srbe? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KESIĆEV SKANDALOZAN SNIMAK ZAPALIO INTERNET! Da li je voditelj preterao i uvredio Srbe? (VIDEO)

Voditelj satirične emisije "24 minuta" Zoran Kesić, našao se u žiži javnosti, i to zbog ismejavanja Republike Srpske i Srba. Iako se tvrdi da je drugi deo sminka izmontiran, u kojem Kesić za njih kaže da su "budale", mnogi mu zameraju i smatraju uvredom i ono što je u prvom delu snimka za njih rekao i način na koji se sprdao nazivaju neprimerenim.

Naime, voditelj je komentarisao kako bi referendum Škotske mogao da obezbedi legitimitet i mnogim drugima, koji žarko žele da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << osamostale.

- Juče Krim, danas Škotska, sutra Katalonija, preksutra što da ne, Republika Srpska...mada, možda bolje ne Republika Srpska, ne znam da li ste videli kako izgleda na mapi? Na šta ovo liči", rekao je u svojoj emisiji Kesić, koji je naišao na osudu, jer je, prema mišljenju mnogih ovom svojom konstatacijom uvredio Srbe.

U drugom delu snimka, za koji se tvrdi da je izmontiran, Kesić govori "budale", posle čega se smeje, izvinjava, i dodaje "ali jesu". Iako je možda drugi deo snimka montaža, Kesićev komentar na račun Srba i Republike Srpske mnogi smatraju kao ozbiljnu uvredu, koja je naišla na veliku osudu po društvenim mrežama.

Pogledajte snimak, pa ostavite i vi komentar na ovu temu:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KESICEV SKANDALOZAN SNIMAK ZAPALIO INTERNET Da li je voditelj preterao i uvredio Srbe (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 19.Jun.2016

Iako se tvrdi da je drugi deo sminka izmontiran, u kojem Kesić za Srbe iz Republike Srpske kaže da su "budale", mnogi smatraju uvredom i ono što je u prvom delu snimka za njih rekao

Nastavak na medio.rs...

KESIĆU PRETE SMRĆU ZBOG MONTAŽE: Ovo je originalni snimak koji je zapalio internet! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2016

Zoranu Kesiću, voditelju satiričine emisije "24 minuta", prete smrću zbog snimka u kojem navodno ismeva Republiku Srpsku i Srbe. Međutim, potvrđeno je da je video u kojem Kesić ismeva Srbe izmontiran, što se najbolje vidi u originalnom snimku...U originalnom snimku se vidi da Zoran komentariše kako...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.