ZBOG OVOG PISMA CRVENI ITALIJA: Vlasnik dao stan besplatno medicinarima, komšije reagovale SKANDALOZNIM ZAHTEVIMA

Izvor: Kurir, 25.Apr.2020, 13:07

ZBOG OVOG PISMA CRVENI ITALIJA: Vlasnik dao stan besplatno medicinarima, komšije reagovale SKANDALOZNIM ZAHTEVIMA

Pismo stanara zgrade u centru Pordenone na severu Italije koje su uputuli zameniku gradonacelnika i Upravi za Zdravstvo Friulje, izazvalo je opšti bes, jer stanari traže od vlasti da promene odluku vlasnika stana koji je svoj stan besplatno ustupio medicinskom osoblje u vreme epidemije koronavirusa , i da se proveri njihovo zdravstveno stanje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zbog ovog SRAMNOG pisma, Italija se stidi! Vlasnik dao stan besplatno medicinarima, komišije iznele BRUTALNE zahteve

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2020

U Pordenonu 25 vlasnika dalo je vlastima svoje stanove besplatno za stanovanje profesionalcima koji ce doci u grad da pomognu bolnicama za vrijeme epidemije koronavirusa...Pismo stanara zgrade u centru Pordenone na severu Italije koje su uputuli zameniku gradonacelnika i Upravi za Zdravstvo Friulje,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.