ŽANDARMERIJA NA SLAVIJI: Nemanjina i Kralja Milana otvorene za saobraćaj

Izvor: Kurir, 20.Sep.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽANDARMERIJA NA SLAVIJI: Nemanjina i Kralja Milana otvorene za saobraćaj

BEOGRAD - Nemanjina ulica, od Slavije ka Železničkoj stanici, Ulica Kralja Milana ka Trgu Republike i Trg Nikole Pašića ponovo su prohodne za saobraćaj.

Te ulice su bile zatvorene do 13.30 sati zbog Parade ponosa i Trans parade, koje su održane u centru Beograda.

Policijske patrole, odnosno kordoni policije, koji su se nalazili na više mesta u gradu polako se povlače, dok na Slaviji još stoje borna kola i pripadnici Žandarmerije u opremi za razbijanje demonstracija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nemanjina i Kralja Milana otvorene za saobraćaj

Izvor: Studio B, 20.Sep.2015

Nemanjina ulica, od Slavije ka Železničkoj stanici, Ulica Kralja Milana ka Trgu Republike i Trg Nikole Pašića ponovo su prohodne za saobraćaj. ..Te ulice su bile zatvorene do 13.30 sati zbog Parade ponosa i Trans parade, koje su održane u centru Beograda...Policijske patrole, odnosno kordoni policije,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.