Izvor: Blic, 24.Okt.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Beograd će u 2020. imati REKORDAN BUDŽET od 1,2 milijarde evra, sledi KUPOVINA ZGLOBNIH AUTOBUSA

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je Nacrt budžeta Grada Beograda za 2020. godinu utvrđen, kako zakon predviđa 15. oktobra, i da će se od danas, 24. oktobra, nalaziti na zvaničnom sajtu Grada Beograda, kako bi građani mogli da se upoznaju sa time kako će da se troši njihov novac u narednoj godini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vesić: Građani će prvi put učestvovati u kreiranju gradskog budžeta

Izvor: RTS, 24.Okt.2019

Nacrt budžeta grada Beograda za narednu 2020. godinu završen je dva i po meseca ranije, od danas se nalazi na sajtu grada Beograda i građani će do 10. novembra moći da imaju uvid u sve stavke, a moći će i da pomoću posebnog formulara daju svoje predloge, rekao je zamenik gradonačelnika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.