Vatrogasci spasli sedamnestogodišnjeg mladića koji je skočio u Savu

Izvor: Politika, 06.Maj.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrogasci spasli sedamnestogodišnjeg mladića koji je skočio u Savu

Vatrogasci-spasioci izvukli su oko 15 časova sedamnaestogodišnjeg mladića koji je sa tramvajskog mosta, navodno zbog ljubavnih problema, skočio u Savu.

– Mladića je posle skoka, voda izbacila na površinu i nosila do vatrogasnog broda gde ga je primetila naša posada. Vatrogasci-spasioci su mu odmah bacili pojas za spasavanje, a potom ga takozvanim čakrama privukli do broda. Obaveštena je i policija, ali i lekari Hitne pomoći, koji su ga odmah po dolasku pregledali. Mladić nije imao vidljivih povreda, ali je radi predostrožnosti upućen u bolnicu – rekao je Mile Jovičić, komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

SPASLI GA REČNI POLICAJCI Mladić (17) skočio sa Savskog mosta zbog ljubavnih problema

Izvor: Blic, 06.Maj.2015

Mladić star 17 godina skočio je danas oko 15 sati sa Savskog mosta u reku pokušavši da izvrši samoubistvo...- Oko 15 sati mladić od 17 godina skočio je u Savu. Pripadnici Vatrogasne brigade, brzom intervencijom, uz pomoć vatrogasnog broda spasili su mladića - kaže za "Blic" Mile Jovičić,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.