SPASLI GA REČNI POLICAJCI Mladić (17) skočio sa Savskog mosta zbog ljubavnih problema

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPASLI GA REČNI POLICAJCI Mladić (17) skočio sa Savskog mosta zbog ljubavnih problema

Mladić star 17 godina skočio je danas oko 15 sati sa Savskog mosta u reku pokušavši da izvrši samoubistvo.

- Oko 15 sati mladić od 17 godina skočio je u Savu. Pripadnici Vatrogasne brigade, brzom intervencijom, uz pomoć vatrogasnog broda spasili su mladića - kaže za "Blic" Mile Jovičić, komadant Vatrogasne službe.

Na tom mestu Sava je duboka oko šest metara, a visina mosta je 12 metara tako da je mladić ubrzo izronio i počeo da pluta po vodi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Vatrogasaci spasioci sa vatrogasno spaličkog broda uočili su mladića na površini vode i odmah su krenuli da mu pomognu - kaže komandant Vatrogasno spisličake brigade Mile Jovičić, koji dodaje da su uz pomoć kolutova "vatrogasci-mornari" uspeli da privuku mladića do broda, a potom ga i izvukli na palubu.

Pozvana je odmah policija i Hitna pomoć.

- Ustanovljeno je da mladić nema nekih težih povreda, ali iz preventivnih razloga prevezen je u Urgentni centar - rekao je Jovičić.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, mladić je skočio sa mosta zbog ljubavnih problema.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.