VUČIĆ ZADOVOLJAN: Ugovor o Beogradu na vodi biće objavljen za dve nedelje

Izvor: Kurir, 19.Avg.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ ZADOVOLJAN: Ugovor o "Beogradu na vodi" biće objavljen za dve nedelje

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će ugovor o projketu "Beograd na vodi" biti objavljen u roku od dve nedelje.

Na pitanje novinara kada će taj ugovor biti objavljen, Vučić je novinarima prilikom obilaska migranata na beogradskoj autobuskoj stanici, a posle konsultacija sa gradonečelnikom Beograda Sinišom Malim, rekao da će se to dogoditi za dve nedelje.

Na lokaciji projekta "Beograd na vodi" prošle nedelje je srušen poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << objekat, čime su i formalno ispunjeni uslovi za početak realizacije tog projekta, što bi trebalo da se desi krajem septembra, polaganjem kamena temeljca za dve kule.

Pratite KURIR na VAJBERU

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ugovor o "Beogradu na vodi" poznat za najviše dve nedelje

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će ugovor o projektu "Beograd na vodi" biti objavljen u roku od dve nedelje...Na pitanje novinara kada će taj ugovor biti objavljen, Vučić je posle konsultacija sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, rekao da će se to dogoditi za dve nedelje...Na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.