VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA BEOGRADU NA VODI: Ponosan sam na činjenicu da je ovo najveće gradilište u ovom delu Evrope

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA "BEOGRADU NA VODI": Ponosan sam na činjenicu da je ovo najveće gradilište u ovom delu Evrope

Aleksandar Vučić obišao je radove na projektu Beograda na vodi, gde je istakao da je to najveće gradilište u ovom delu Evrope, kao i da će taj i svi projekti koji se sprovode u prestonici, doprineti ukupnom razvoju BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić obišao je radove na projektu Beograda na vodi, gde je istakao da je to najveće gradilište u ovom delu Evrope, kao i da će taj i svi projekti koji se sprovode u prestonici, doprineti ukupnom razvoju.Predsednik se novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << obratio na krovu zgrade "Bela vista" u Beogradu na vodi, koja će, kaže, u junu biti useljena, jer je svih 228 stanova prodato.U zgradi pored, "Park vju", sa 244 stanova, gotovo sve je prodato, dodao je Vučić.PROČITAJTE JOŠ - "Beograd na vodi" širi se do Sajma "Ponosan sam na činjenicu da je ovo najveće gradilište u ovom delu Evrope, 1.554 radnika je danas ovde. Ponosan sam na sve što se radi u Beogradu", rekao je Vučić.On je podvukao da je budžet grada za 300 miliona veći, dok je deficit manji."Toliko je Beograd uređeniji i lepši i toliko su porasle potrebe Beograđana. Sve će to da dorpinese ukupnom razvoju ekonomije, doneće novac, radna mesta, turiste", rekao je Vučić.Predsednik je ukazao da je važno da Beograd svake godine ima sve veći budžet, i istakao značaj izgradnje metroa, jer, kako kaže, ljudi imaju više standard u prestonici, što zahteva i bolju infratsrukturu."Kada govorite o gužvama, svake godine u Beogradu ima 35.000 novih automobila. Prosečna plata u Beogradu je viša od 600 evra, dramatično veća nego u nerazvijenijim krajevima zemlje. Važno je da u skladu sa tim standardom gradimo infrastrukturu koja to može da prihvati", rekao je Vučić.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić obišao projekat Beograd na vodi: Najveće gradilište u ovom delu Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019

Predsednik je ukazao da je važno da Beograd svake godine ima sve veći budžet..Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas radove na projektu Beograda na vodi, gde je istakao da je to najveće gradilište u ovom delu Evrope, kao i da će taj i svi projekti koji se sprovode u prestonici, doprineti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.