VOŽNJA ZA GAZDU PINK TAKSIJA Uveo je disciplinu i borio se za nas

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOŽNJA ZA GAZDU PINK TAKSIJA "Uveo je disciplinu i borio se za nas"

Na parkingu hale "Pionir" okupilo se oko 400 taksista koji su oko 12.50 krenuli u komemorativnu vožnju beogradskim ulicama, kojom odaju počast ubijenom suvlasniku "Pink" taksija Teodoru Gaćeši.

Kolona je krenula sa parkinga hale "Pionir" i kako javlja naš reporter, taksisti su prošli kroz Ulicu Čarlija Čaplina, pa preko Mitorpolita Petra došli do Bulevara despota Stefana, gde trenutno kolona vozila prolazi.

Ulice kojima se vožnja kreće zatvorene su, policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reguliše saobraćaj.

Pretežno su na skup došli taksisti "Pink" taksija, ali među okupljenima ima i kolega iz "Beogradskog taksija" i iz drugih taksi udruženja.

Planirano je da kolona ide Bulevarom despota Stefana do Francuske ulice, zatim Trgom Republike, Kralja Milana do Slavije, Bulevarom Oslobođenja do Ustaničke i Ustaničkom do Plavog mosta, a zatim kružnim putem do Zaplanjske i centralnog groblja. Gde god bude bilo moguće, kolona automobila će se kretati žutim trakama.

- Teodor je uveo disciplinu i borio se da taksisti dobiju prava koja zaslužuju. Kao vlasnik bio je fer, korektan i pošten. Bio mi je dobar drug i za sobom je ostavio ženu i troje dece. Zaslužio je da se kolege u još većem broju okupe ovde - kaže za "Blic" A. D. (50), koji u "Pink" taksiju radi 7 godina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.