Taksisti vožnjom ispratili Gaćešu (FOTO)

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksisti vožnjom ispratili Gaćešu (FOTO)

Beogradski taksisti su vožnjom ulicama grada odali poštu nedavno ubijenom suvlasniku "Pink taksija" Teodoru Gašeši.

Posle okupljanja kod Hale Pionir veliki broj taksista organizovao je vožnju ulicama Despota Stefana,Terazijama, Kralja Petra, Bulevarom oslobođenja, Ustaničkom, preko Plavog mosta do centralnog groblja.

Predsednik Saveza uduženja taksista Srbije Aleksandar Bijelić rekao je da je komemorativni skup organizovan kako bi se odala pošta ubijenom kolegi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"To je bio čovek koji je zaista bio predvodnik svega onog što je donosilo dobro taksistima i što je radio ne misleći samo na svoju firmu nego za sve pojedince", rekao je Bijelić.

On je naveo i da se Gaćeša maksimalno zalagao da sve zakonske regulative uspeju da se donesu kako bi taksisti imali bolji ambijent za svoje privređivanje.

Bijelić je rekao i da je njegovim odlaskom nastala velika praznina koju će taksisti pokušati da popunjavaju "koliko god mogu, ali da će to biti zaista jako teško".

Prema njegovim rečima, njegovom smrću nanet je veliki udarac i porodici kojoj je bio maksimalno posvećen ali i onima koji ostaju posle njega da obavljaju tu delatnost.

Gaćeša je ubijen je 22. maja u Kozarčevoj ulici na Zvezdari, a sahranjen je danas.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.