VLADISLAV JE S RANCEM MIRNO UŠAO U ŠKOLU, PA NAPRAVIO MASAKR: Objavljen CEO snimak pucnjave na Krimu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Okt.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADISLAV JE S RANCEM MIRNO UŠAO U ŠKOLU, PA NAPRAVIO MASAKR: Objavljen CEO snimak pucnjave na Krimu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Televizija Vesti Krim objavila je snimak sa nadzornih kamera koje su zabeležile trenutak kada je Vladislav Rosljakov napao studente i zaposlene u Politehničkoj školi u Kerču na Krimu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Objavljen brutalan snimak napada na školu na Krimu: Rosljakov nije imao milosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018

Televizija "Vesti Krim" objavila je snimak sa nadzornih kamera koje su zabeležile trenutak kada je Vladislav Rosljakov napao studente i zaposlene u Politehničkoj školi u Kerču na Krimu...Na snimku se vidi kako Rosljakov prolazi do zgrade te obrazovne institucije, noseći torbu sa oružjem i municijom....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OBJAVLjEN CEO SNIMAK KRVOPROLIĆA NA KRIMU: Vladislav ušao u školu sa rancem a onda napravio masakr (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2018

Televizija Vesti Krim objavila je snimak sa nadzornih kamera koje su zabeležile trenutak kada je Vladislav Rosljakov napao studente i zaposlene u Politehničkoj školi u Kerču Televizija Vesti Krim objavila je snimak sa nadzornih kamera koje su zabeležile trenutak kada je Vladislav...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.