(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Objavljen brutalan snimak napada na školu na Krimu: Rosljakov nije imao milosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Objavljen brutalan snimak napada na školu na Krimu: Rosljakov nije imao milosti!

Televizija "Vesti Krim" objavila je snimak sa nadzornih kamera koje su zabeležile trenutak kada je Vladislav Rosljakov napao studente i zaposlene u Politehničkoj školi u Kerču na Krimu.

Na snimku se vidi kako Rosljakov prolazi do zgrade te obrazovne institucije, noseći torbu sa oružjem i municijom. Na snimku se takođe vidi i trenutak eksplozije i pucnjave.

U sredu je učenik četvrte godine Vladislav Rosljakov pucao i aktivirao bombu u Politehničkoj školi u Kerču. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U napadu je poginula 21 osoba — 16 studenata i petoro zaposlenih. Više od 50 osoba je povređeno. Napadač je izvršio samoubistvo.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Objavljen snimak napada u školi na Krimu (UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO)

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2018

Televizija "Vesti Krim" objavila je snimak sa nadzornih kamera koje su zabeležile trenutak kada je Vladislav Rosljakov napao studente i zaposlene u Politehničkoj školi u Kerču na Krimu...Na snimku se vidi kako Rosljakov prolazi do zgrade te obrazovne institucije, noseći torbu sa oružjem i municijom....

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.