VI STE URADILI ONO ŠTO NIJE NIJEDAN PREDSEDNIK: Vučić sa radnicima JKP Gradska čistoća i policijskom patrolom (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2019, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VI STE URADILI ONO ŠTO NIJE NIJEDAN PREDSEDNIK": Vučić sa radnicima JKP Gradska čistoća i policijskom patrolom (FOTO)

Na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije objavljene su fotografije Vučića sa radnicima, kao i video snimak. Ubrzo zatim sa ministrom Stefanovićem obišao je i policajce u patroli PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radnike JKP Gradska čistoća. Na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije objavljene su fotografije Vučića sa radnicima, kao i video snimak. Predsednik je naglasio da je posebno srećan što je u poseti radnicima gradske čistoće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da su to vredni ljudi koji rade izuzetno težak posao. "Mi smo Vama zahvalni jer za 30 godina nijedan predsednik nije došao da obiđe radnike", odgovorio mu je jedan od radnika, na šta su ostali počeli da aplaudiraju. Vučić je radnicima JKP Gradska čistoća odneo burek, a takođe im se zahvalio zato što obavljaju veoma odgovoran posao. Vučih je JKP „Gradska čistoća“ obišao sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem. Njih dvojica su zatim bili u noćnoj patroli, sa pripadnicima saobraćajne policije.Sa onima koji brinu o bezbednosti naših građana - predsednik Vučić u noćnoj patroli.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić čestitao pobedu Sebastijanu Kurcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Austrijske narodne stranke Sebastijanu Kurcu pobedu na prevremenim parlamentarnim izborima..."Uveren sam da ćete spojem mladosti, znanja i političkog iskustva, uz Vama svojstvenu energiju, ozbiljnost i posvećenost, nastaviti da vodite Austriju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.