Vesti

0

Vučić čestitao pobedu Sebastijanu Kurcu

Autor: JU

Izvor: Beta

Vučić čestitao pobedu Sebastijanu Kurcu

Izvor: Foto: Beta / Emil Vas

"Uveren sam da ćete spojem mladosti, znanja i političkog iskustva, uz Vama svojstvenu energiju, ozbiljnost i posvećenost, nastaviti da vodite Austriju čvrsto utemeljenim putem uspeha i napretka.

Radujem se što ćemo, kroz našu saradnju, i dalje da doprinosimo sve boljim političkim odnosima i ekonomskoj saradnji Srbije i Austrije, kao i miru i stabilnosti u regionu i Evropi.

Koristim ovu priliku da Vam još jednom zahvalim za podršku Srbiji na evropskom putu", navodi se u čestitki Vučića.

Prema rezultatima na osnovu izlazne ankete televizije ORF, Kurcova Austrijska narodna stranka osvojila 37,2 odsto glasova, na drugom mestu je Socijaldemokratska partija Austrije sa 22 odsto, a na trećem krajnje desna Slobodarska partija Austrije sa 16 odsto glasova.

 

Vučić noćas obišao radnike gradske čistoće i saobraćajnu patrolu u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je noćas radnike Gradske čistoće i patrolu saobraćajne policije u Beogradu, objavljeno je na Instragamu predsednika.

Vučić je, u prostorijama tog javnog preduzeća, rekao da je posebno srećan što su ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, zamenik gradonačelnik Goran Vesić i on došli da obiđu ove ljude "koji rade najteži posao, a ne kukaju".

Jedan od radnika je rekao da su Vučiću zahvalni što ih je obišao i da nijedan predsednik nije došao da ih poseti u poslednjih 30 godina.

Vućić je obišao i patrolu saobraćajne policije. Na snimku se vidi kako u Ruzveltovoj ulici, preko puta Novog groblja stoji sa saobraćajnom patrolom, zajedno s ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR