VELIKO INTERESOVANJE UČENIKA ZA BESPLATNE PROGRAME

Izvor: Kurir, 09.Jan.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO INTERESOVANJE UČENIKA ZA BESPLATNE PROGRAME

BEOGRAD- Interesovanje učenika za besplatne programe za mlade, koje grad organizuje tokom zimskog raspusta, ove godine su iznad očekivanja, izjavio je pomoćnik sekretara za sport i omladinu grada Beograda Nemanja Radović.

On je naveo za Beoinfo da je tokom prve sedmice raspusta programe za mlade posetilo nekoliko hiljada učenika pre svega, starijih osnovaca i sredonjoškolaca.

- Veliki boj učenika koji je tokom raspusta ostao u Beogradu opredelio se da svoje slobodno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << provede upravo na nekoj od 27 lokacija, gde se održavaju programi za mlade, što je i bio njegov cilj. Kada je reč o određenim programima, izuzetna posećenost vlada za programom upoznavawa saobraćajnih propisa, vozila i pružanja prve pomoći u Centru za talente Voždovac. Svi korisnici ovog programa biće u prilici da steknu značajne benefite kod kasnijeg polaganja za vozačku dozvolu. Savez izviđača Beograd organizovaće nekoliko edukativnih izleta, gde će mladi biti u prilici da se upoznaju sa igrama u prirodi, dok će planinarsko – smučarsko društvo Avala svoje polaznike upoznati sa osnovama ekologije i kretanja po nepoznatom terenu- naveo je Radović.

Ne treba zaboraviti, prema njegovim rečima, ni mnogobrojne programe u oblasti sporta koji su ove godine izuzetno posećeni u Sportskom rekreativnom centru Pionirski grad, Zvezda City Oaza na Adi Ciganliji, Gradskom centru za fizičku kulturu Stari dif, Sportskom centru Olimp na Zvezdari i drugim sportskim ustanova, organizacijama i udruženjima.

- Učenici su u mogućnosti da se, kod vrhunskih stručnjaka, oprobaju u školi plivanja, vaterpola, tenisa, stonog tenisa, malog fudbala, košarke, odbojke, rukometa, jahanja, plesa, šaha i borilačkih veština, kao i u fitnes programima. Ove sezone Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, aikido klub za osobe sa invaliditetom Zatoici, džudo klub Hrabro srce i Sportsko-rekreativni klub Sunce realizuju programe za učenike sa posebnim potrebama – ukazao je pomoćnik sekretara za sport i omladinu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko interesovanje učenika za besplatne programe tokom raspusta

Izvor: Blic, 09.Jan.2011

Tokom prve nedelje raspusta, programe za mlade posetilo je nekoliko hiljada učenika, pre svega starijih osnovaca i sredonjoškolaca. Školarci su najveće interesovanje pokazali za programe upoznavanja saobraćajnih propisa, vozila i pružanja prve pomoći u Centru za talente „Voždovac”. ..U toku...

Nastavak na Blic...

Učenici vole besplatne programe

Izvor: Glas javnosti, 10.Jan.2011, 08:49

BEOGRAD- Interesovanje učenika za besplatne programe za mlade, koje grad organizuje tokom zimskog raspusta, ove godine su iznad očekivanja, izjavio je pomoćnik sekretara za sport i omladinu grada Beograda Nemanja Radović...On je naveo za Beoinfo da je tokom prve sedmice raspusta programe za mlade...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.