Veliko interesovanje učenika za besplatne programe tokom raspusta

Izvor: Blic, 09.Jan.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje učenika za besplatne programe tokom raspusta

Tokom prve nedelje raspusta, programe za mlade posetilo je nekoliko hiljada učenika, pre svega starijih osnovaca i sredonjoškolaca. Školarci su najveće interesovanje pokazali za programe upoznavanja saobraćajnih propisa, vozila i pružanja prve pomoći u Centru za talente „Voždovac”.

U toku sledeće nedelje Savez izviđača „Beograd” organizovaće nekoliko edukativnih izleta, gde će mladi biti u prilici da se upoznaju sa igrama u prirodi, dok će planinarsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << – smučarsko društvo „Avala” svoje polaznike upoznati sa osnovama ekologije i kretanja po nepoznatom terenu.

Svi učenici koji gaje ljubav prema umetnosti mogu da posete kreativnu radionicu slikarstva – ulje na platnu, malu školu grafike, kao i kreativne radionice stripa i ilustracije u Osnovnoj školi „Drinka Pavlović” ili Centar za kulturu „Sopot”, gde će zainteresovanim školarcima biti prenesena osnovna znanja o pozorištu.

Ne treba zaboraviti ni mnogobrojne programe u oblasti sporta koji su ove godine izuzetno posećeni u Sportskom rekreativnom centru „Pionirski grad”, „Zvezda City Oaza” na Adi Ciganliji, Gradskom centru za fizičku kulturu „Stari dif”, Sportskom centru „Olimp” na Zvezdari, ali i drugim sportskim ustanova, organizacijama i udruženjima.

- Ove sezone Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, aikido klub za osobe sa invaliditetom „Zatoići”, džudo klub „Hrabro srce” i Sportsko-rekreativni klub „Sunce” realizuju programe za učenike sa posebnim potrebama - ukazao je pomoćnik sekretara za sport i omladinu Nemanja Radović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.