Upucan muškarac u Batajnici, požar na Miljakovcu

Izvor: Večernje novosti, 11.Mar.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucan muškarac u Batajnici, požar na Miljakovcu

Hitna pomoć je protekle noći imala 120 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, pri čemu je u Batajnici zbrinula upucanog muškarca, a na Miljakovcu osobu koja se u požaru nagutala dima Hitna pomoć je protekle noći imala 120 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, pri čemu je u Batajnici zbrinula upucanog muškarca, a na Miljakovcu osobu koja se u požaru nagutala dima. Po pozivu u 23:50 sati, Hitna pomoć je muškarca koji je upucan u Ulici Jovana Brankovića prevezla >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u KBC "Bežanijska kosa", rečeno je Tanjugu u službi Hitne pomoći.PROČITAJTE JOŠ: Pucnjava na Autokomandi: Crnogorac se posvađao sa navijačima Rada, radili pištolji Ekipa Hitne pomoći je, nakon poziva u 00:05 sati, osobu koja se nagutala doma u požaru, u Ulici Miljakovačke staze, prebacila na VMA. Protekle noći su se dogodile i dve saobraćajne nezgode, u kojima nijedna osoba nije zadobila teške povrede.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upucan muškarac u Batajnici, požar na Miljakovcu

Izvor: Blic, 11.Mar.2018

Hitna pomoć je protekle noći imala 120 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, pri čemu je u Batajnici zbrinula upucanog muškarca, a na Miljakovcu osobu koja se u požaru nagutala dima.

Nastavak na Blic...

BURNA NOĆ u Beogradu: Upucan muškarac u Batajnici, požar na Miljakovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2018

120 intervencija od kojih 20 na javnom mestu..Hitna pomoć je protekle noći imala , pri čemu je u Batajnici zbrinula upucanog muškarca, a na Miljakovcu osobu koja se u požaru nagutala dima...Po pozivu u 23:50 sati, Hitna pomoć je muškarca koji je upucan u Ulici Jovana Brankovića prevezla u KBC...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.