Muškarac upucan u grudi, HITNO prebačen na REANIMACIJU

Izvor: BKTV News, 11.Mar.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac upucan u grudi, HITNO prebačen na REANIMACIJU

Dramatično!

Hitna pomoć je protekle noći imala 120 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, pri čemu je u Batajnici zbrinula upucanog muškarca, a na Miljakovcu osobu koja se u požaru nagutala dima, rečeno je Tanjugu u službi Hitne pomoći.

Policija i hitna pomoć dobile su poziv oko 23.50 sati da je u Ulici Jovana Brankovića u Zemunu muškarac upucan u grudi, potvrđeno je za BKTVNews u MUP-u Srbije. Teško povređen, on je hitno prebačen na reanimaciju Urgentnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << centra, gde se lekari bore za njegov život.

Policija radi na rasvetljavanju okolnostima pod kojima je ovaj muškarac upucan.

Nezvanično se saznaje da je mogući motiv svađa između supružnika, ali šta se tačno dogodilo i kako je došlo do upucavanja, utvrdiće dalja istaaga.

Ekipa Hitne pomoći je, nakon poziva u 0.05 sati, osobu koja se nagutala doma u požaru, u Ulici Miljakovačke staze, prebacila na VMA.

Kako je za BKTVNews rečeno u MUP-u, u ovom požaru je izgorela garaža, a povređenih nema.

Protekle noći su se dogodile i dve saobraćajne nezgode, u kojima nijedna osoba nije teško povređena.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.