Uhapšen mladić zbog krađa u Beogradu, policija pozvala građane da se jave ako ga prepoznaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić zbog krađa u Beogradu, policija pozvala građane da se jave ako ga prepoznaju

Beogradska policija uhapsila je A.P. (19) zbog krađe u apoteci i optičarskoj radnji, a sumnja se da je izvršio više krivičnih dela u Beogradu, pa je pozvala danas građane da se jave ukoliko prepoznaju mladića sa fotografije.

Uhapšeni se sumnjiči da je 14. oktobra iz apoteke u Ruzveltovoj ulici ukrao oko 74.000 dinara, a nekoliko dana kasnije iz optičarske radnje u Bulevaru despota Stefana oko 48.000 dinara.

"A.P. je za krađe birao objekte u kojima rade žene, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a kada bi ga primetile on im je pretio i vređao ih", navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Policija je pozvala građane ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na telefon 011/279-74-78.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.