UŽAS NA NOVOM BEOGRADU Muž NAOČIGLED DECE ženu ubio KAMENOM, pa ODŠETAO

Izvor: Blic, 05.Jul.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS NA NOVOM BEOGRADU Muž NAOČIGLED DECE ženu ubio KAMENOM, pa ODŠETAO

Ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu danas oko 15.20 dogodilo se stravično ubistvo, kada je jedan muškarac usmrtio ženu udarcima kamenom u glavu, saznaje "Blic".

Kako saznajemo na licu mesta, žrtva O.L. i njen muž M.L. (46) su živeli rastavljeno, a ona je došla u Centar za socijalni rad sa troje male dece kako bi ih otac video.

Očevici pričaju da je napadač, inače vlasnik auto škole, i pre nego što je žena sa decom došla pretio da će je ubiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kada se ona dovezla džipom, on je izašao iz svog automobila i počeo je da udara kamenom u glavu, a prestravljena deca su pokušavala da ga spreče u tome i preklinjala ga da prestane, saznaje "Blic" na licu mesta.

Nasilni muž je nakon krvavog napada mirno odšetao, pričaju očevici. Policija traga za napadačem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.