Ubio ženu u Centru za socijalni rad, potera u toku

Izvor: B92, 05.Jul.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio ženu u Centru za socijalni rad, potera u toku

Beograd -- U Centru za socijalni rad na Novom Beogradu muškarac je ubio bivšu suprugu tupim predmetom, a policija i dalje traga za njim.

Ubistvo se dogodilo nešto posle 15 časova u Ulici Tošin bunar 148.

Beogradski mediji prenose da je ubistvo izvršeno kamenom ili mermernom pločom.

Napadač je pobegao s mesta ubistva i policija traga za njim.

Muškarac je parkirao vozilo ispred Centra za socijalni rad, a zatim ušao u hol gde je čekao bivšu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suprugu, majku troje dece.

On je bio pozvan na razgovor u kontrolisanim uslovima, u prisustvu radnika za socijalni rad. Upravo u holu je i ubio bivšu suprugu.

Žena koja je u trenutku ubistva bila u kancelariji direktora Centra rekla je da je videla muškarca koji je kamenom krenuo da se obračuna.

Brat ubijene žene je rekao da je nasilje u porodici trajalo od početka braka, a da su zabeleženi i pokušaji nasrtanja na trojicu sinova, koji imaju deset, osam i tri godine, prenosi RTS.

Zbog tih nasrtaja, 39-godišnja žena je i podnela prijave, a osumnjičeni za ubistvo je zbog toga služio kaznu zatvora pre dve godine.

Ubica je u bekstvu, a njegov automobil je ostao parkiran ispred Centra za socijalni rad.

Tužilac je zabranio zvanične izjave medijima.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ubio bivšu suprugu u Centru za socijalni rad

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2017

Četrdesetsedmogodišnji M.L. ubio je bivšu suprugu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu...Ubistvo se dogodilo nešto posle 15 časova, a 37-godišnja O.L. je ubijena naočigled trojice sinova, od tri, osam i 10 godina...Muškarac je ženu udario više puta kamenom u glavu. Ona je preminula na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.