Izvor: Blic, 15.Jan.2018, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVEDENA NOVA PARKING (POD)ZONA Evo koje ulice obuhvata i kakva u njoj važe PRAVILA

U okviru zonskog sistema parkiranja formirana je podzona 2.0.2, koja je izdvojena od dosadašnje zone 2.0, a koja obuhvata pojedine ulice na Dorćolu.

Nova podzona obuhvata deo oivičen ulicama Pariska, Tadeuša Košćuška, Gospodar Jevremova, Višnjićeva, Studentski trg, Vuka Karadžića, Carice Milice, Brankova, Fruškogorska i Karađorđeva.

Od danas, stanari nove zone moći će vozila da parkiraju u ulicama koje pripadaju novoformiranoj zoni, ali i na području >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zone 2.0 i 2.0.1. Povlašćenu kartu za parkiranje mogu dobiti u poslovnicama "Parking servisa" pod istim uslovima kao i do sada. Ovo preduzeće omogućava stanarima uica koje pripadaju novoj zoni da uz povlašćenu parking kartu za svoju zonu parkiraju vozila kao i do sada u zoni 2.0, ali i u ulicama podzone 2.0.2.

Posetioci nove zone vozila će parkirati po pravilima koji su propisani za žutu zonu, što znači da je parkiranje ograničeno na dva sata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.