UDES KOD JAKOVA: Poginula žena

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2019, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES KOD JAKOVA: Poginula žena

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u 20.20 časova na putu kod Jakova poginula je jedna žena U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u 20.20 časova na putu kod Jakova poginula je jedna žena.Do nesreće je došlo u Ulici Prote Stamatovića kod broja 1, kada su, iz za sada nepoznatih razloga, dva vozila naletela jedno na drugo.Prema saznanjima "Novosti" stradala je D. N. (73).

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajka u Jakovu, poginula jedna osoba

Izvor: B92, 01.Sep.2019

U ulici Prote Stamatovića u Jakovu večeras je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna starija ženska osoba...Dve osobe su povređene, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Do nesreće je došlo oko 20:20 sati u sudaru ''golfa'' sa registracijom Rume i ''forda'' beogradskih registarskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.