NOVI DETALJI UDESA KOD JAKOVA: Poginula žena, uhapšen sin koji je vozio pijan

NovostiOnline / M.S. / Agencije

01. 09. 2019. u 20:55

Do nesreće je došlo u Ulici Prote Stamatovića kod broja 1, kada su, iz za sada nepoznatih razloga, dva vozila naletela jedno na drugo

НОВИ ДЕТАЉИ УДЕСА КОД ЈАКОВА: Погинула жена, ухапшен син који је возио пијан

Foto: N. Skenderija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju veče u 20.20 časova na putu kod Jakova poginula je jedna žena, dve devojke su povređene.

Do nesreće je došlo u Ulici Prote Stamatovića kod broja 1, kada su, iz za sada nepoznatih razloga, dva vozila naletela jedno na drugo.

Prema saznanjima "Novosti" stradala je D. N. (73).

Prema prvim informacijama "golf", registarskih oznaka Rume, koji se kretao iz pravca Surčina prešao je iz za sada nepoznatih razloga u suprotnu traku i udario u "ford".

Pročitajte još - TEŠKA NESREĆA IZMEĐU ADE I SENTE: Vozač zaprege poginuo kada ga je udario taksista

Vozač Ž. G. (53) koji je upravljaom "golfom", čija je majka stradala u nesreći, uhapšen je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u utorak će biti priveden na saslušanje.

Prema nezvaničnim informacijama, vozio je sa ugašenim svetlima neregistrovan auto, i imao je 3, 6 promila alkohola u krvi.

Ni on ni stradala žena, njegova majka, nisu bili vezani u trenutku nesreće.








Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Auto je

02.09.2019. 07:25

@Goran NOVAK - neregistrovan... Iako se čini da to nema veze, to je osnovni razlog što nam se ovo dešava. Neobrazovanost...

pjančuga

02.09.2019. 15:53

@Goran NOVAK - Ova tragična priča je još jedan dokaz da država, ili institucije koje čine državu, ne funkcionišu. Da su zakoni takvi da ovoga nesrećnika čeka dugogodišnja robija, uz trajno oduzimanje dozvole za upravljanje vozilom, vjerujem da bi ovaj pozvao taksi da njega i majku poveze kući. ovako, braniće se sa slobode, "sudovi boleći", dosta mu je nevolje što je majku ubio, pa će proći sa minimalnom kaznom. Upravo ti lokalni međuopštinski putevi su natopljeni alkoholom. Policije nigdje.

Pera

01.09.2019. 23:17

pijan, neregistrovan auto, ugašena svetla, oboje bez vezanog pojasa?! Hajde što jr on to uradio, ali i ona nije vezala pojas. Ovaj narod stvarno nije normalan. Tolika količina zatucanosti i kršenja zakona je neverovatna. Hajde ovi naši Beogradski diletantni i krimosi, ali kad kreneš van većeg mesta shvatiš gde ljudi žive i kako se bahato ponašaju

гтр

02.09.2019. 05:13

@Pera - Prema nezvaničnim informacijama, vozio je sa ugašenim svetlima neregistrovan auto, i imao je 3, 6 promila alkohola u krvi. Ni on ni stradala žena, njegova majka, nisu bili vezani u trenutku nesreće. ---------- Смртна казна , ништа друго. Ваљда ће девојке да преживе.

Немања

01.09.2019. 23:27

Није све за полицију, има нешто и за доктора.

SAVA

02.09.2019. 07:49

Ako krenete pesice po gradu i zagledate se u parkirana vozila i njihove nalepnice videcete dosta vozila kojima je registracija istekla. Nisam policajac ali u opstem interesu je da budu ispravna i registrovana jer mozda neko neispravan bas na mene naleti. Druga stvar koja opravdavaovo je svaka registracija je iz nekog razloga skuplja. Policija po gradu ne kontrolise. Mojoj komsinici je registracija istekla deset meseci. U medjuvremenu policija je zaustavljala a da nalepnicu nisu pogledali.

Milivoj

02.09.2019. 07:57

Obratite paznju, saobracajne nesrece sa ovakvim scenariom u 99% slucajeva se desavaju na regionalnim putevima izmedju sela. Pije se po ceo dan a na ovim putevima policija ne kontrolise saobracaj, cesto se i poznaju sa mestanima jer rade lokalci. U Beogradu i Novom Sadu na primer ovo se desi jednom u deset godina.

Željko

02.09.2019. 08:12

Trajno oduzimati vozila kao predmet izvršenja krivičnog dela, to treba ubaciti u ZOBS.

Deda Panta

02.09.2019. 10:10

Zatvor 10 godina pa i dozvola za stalno pa neka se češka kada izađe sa 65. Nema radnog staža a ni starosne penzije. Zatvor nije staž.