U pet udesa u Beogradu pet povređenih osoba

Izvor: Studio B, 08.Feb.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pet udesa u Beogradu pet povređenih osoba

Tokom noći u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je lakše povređeno pet osoba, izjavila portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Macura je kazala da se oko 22. 40 sati sinoć u Belom Potoku kod Leštana dogodiila saobraćajna nezgoda u kojoj su lakše povrede zadobile dve osobe koje su potom zbrinute u Urgentnom centru.

U Bulevaru kralja Aleksandra posle ponoći dogodio se udes ali nije bilo povređenih.

Oko 01. 28 sati u Ulici Dimitrija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Tucovića u saobraćajnom udesu je lakše povrede glave zadobila jedna osoba, dok je u Rakovici oko 01. 48 sati u saobraćajnoj nezgodi povređena jedna osoba koja je sa povredama glave i grudnog koša prevezena u Urgentni centar.

Jutros oko sedam časova u Malom Mokrom Lugu u udesu je povređena jedna osoba i sa lakšim povredama glave prebačena je do Urgentnog centra. Tokom noći za pomoć su se najviše javljali astmatičari, hronični bolesnici, kao i osobe koje imaju probleme sa hipertenzijom, podsetila je Macura.

Hitna je imala 115 intervencija od čega 26 na javnom mestu.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.