Dve saobraćajne nesreće u gradu, sedam osoba povređeno

Izvor: Press, 09.Feb.2014, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve saobraćajne nesreće u gradu, sedam osoba povređeno

Prvi saobraćajni udes dogodio se sinoć u 19.22 sata u Despotovačkoj ulici gde su intervenisale dve ekipe Hitne pomoći.

Muškarac 27 godina u udesu je zadobio tupu povredu glave i istezanje vrata, a žena od 22 godine iz istog vozila imala je iste povrede i prevezeni su u Urgentni centar.

Iz drugog vozila koje je učestvovalo u sudaru, muškarac 22 godine starosti imao je prelom ramenog zgloba, tupu povredu glave i istezanje vrata i još jedna muška osoba od 23 godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prelom desne ključne kosti i tupu povredu glave i istezanje vrata i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Druga saobraćajna nesreća dogodila se u 3.10 časova u ulici Prvog maja u Velikoj Moštanici gde su tri osobe povređene i sa tupim povreda glave prebačene u Urgentni centar.

U 1.20 sati u restoranu na Obrenovačkom putu muškarac od 20 godine pao je sa zida visine dva metra i zadobio tupu povredu glave i teško je disao pa je prevezen u Urgentni centar.

U Beogradu je tokom prošle noći bilo, ukupno 115 intervencija Hitne pomoći, od kojih 23 na javnom mestu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.