U NEDELJU ZATVARANJE UKLJUČENJA IZ SAVSKE I VOJVODE MIŠICA

Izvor: Kurir, 13.Nov.2010, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NEDELJU ZATVARANJE UKLJUČENJA IZ SAVSKE I VOJVODE MIŠICA

BEOGRAD - Na beogradskoj "Gazeli" u nedelju će, od 10 do 16 časova, biti zatvorena uključenja na most iz Savske i Ulice Vojvode Mišića, u smeru ka Novom Beogradu, zbog radova na dilatacijama, najavljeno je iz "Puteva Srbije".

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brze trake na "Gazela" do ponedeljka zatvorene noću

Izvor: Glas javnosti, 14.Nov.2010, 07:09

BEOGRAD - Na mostu "Gazela" za saobraćaj će do ponedeljka biti zatvorene krajnje leve kolovozne trake u oba smera, od 22 do 6 časova, zbog radova na postavljanju rasvete, najavljeno je iz "Puteva Srbije"...Radovi su počeli u petak i biće obezbeđeni odgovarajućom saobraćajnom opremom i signalizacijom,...

Nastavak na Glas javnosti...

Uključenja na "Gazelu" iz Savske i Vojvode Mišića zatvoreno do 16 sati

Izvor: Blic, 14.Nov.2010

Na beogradskoj “Gazeli” danas će, od 10 do 16 časova, biti zatvorena uključenja na most iz Savske i Ulice Vojvode Mišića, u smeru ka Novom Beogradu, zbog radova na dilatacijama. ..Kako je najavljeno iz "Puteva Srbije”, radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.