Izvor: Blic, 15.Feb.2022, 21:33

U BRITANIJI ZARAŽENA PORODICA, JEDNA OSOBA UMRLA Može li lasa groznica do Srbije i ima li moć širenja kao kovid?

Lasa groznica otkivena još 1969. godine, prošle nedelje je opet odnela jedan život u Velikoj Britaniji, u porodici u kojoj je zaraženo nekoliko članova. To je povod da se o njoj ponovo piše i priča, samim tim, njome se bave svetski mediji, a postavlja se pitanje i može li ona da stigne do Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LASA GROZNICA PRETI I SRBIJI? Smrtonosnu bolest prenose pacovi, a već je odnela jedan život u Velikoj Britaniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022

Lasa virus prenose pacovi, radi se o endemskoj bolesti, veoma retkoj koja može da bude smrtonosna..Lasa groznica otkivena još 1969. godine, prošle nedelje je opet odnela jedan život u Velikoj Britaniji, u porodici u kojoj je zaraženo nekoliko članova. To je povod da se o njoj ponovo piše i priča,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.