Tri pokušaja ubistva i napad na atašea u Novom Sadu

Izvor: Press, 26.Nov.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri pokušaja ubistva i napad na atašea u Novom Sadu

Novosadska policija uhapsila je Vojsilava Milovanovića (22) i V. T. (19) kao osumnjičene za delo ubistvo ubistvo u pokušaju, a nepoznata osoba je nožem u grudi ubola šesnaestogodišnjaka. U istom gradu je opljačkan i povređen češki ataše

Policija je lišila slobode Vojislava Milovanovića (22), iz Novog Sada, za kojim je tragala zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad. Kako se navodi u saopštenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Milovanović je uhapšen jutros, u Bačkoj Palanci, zahvaljujući građanima koji su se odazvali apelu policije i pomogli joj da pronađe osumnjičenog.

"Milovanović se tereti da je 18. novembra, u ulici Mileve Marić u Novom Sadu, zadao više uboda nožem jednom Novosađaninu i naneo mu teške telesne povrede, opasne po život", kaže se u saopštenju. Policija je osumnjičenom odredila meru zadržavanja do 48 sati i dovešće ga na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Nožem teško povredio Novosađanina

Novosadska policija odredila je meru zadržavanja V.T. (19) sa područja Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad. U saopštenju se navodi da je V.T. osumnjičen da je juče nožem teško povredio Novosađanina (33), a policija ga je, ubrzo, pronašla i lišila slobode. Osumnjičeni će, kako se kaže u saopštenju, u zakonskom roku biti doveden na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

Šesnaestogodišnjak uboden nožem u grudi

Nepoznata osoba je u Ulici braće Popović u Novom Sadu nožem u grudi ubola maloletnog šesnaestogodišnjeg Novosađanina nanevši mu lake telesne povrede, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako se navodi, mladić je uboden noćas oko 3.45 sati, a nadležno tužilaštvo ovaj događaj je okarakterisalo kao krivično delo ubistvo u pokušaju. Policija istražuje ovaj slučaj, utvrđuje sve događaje koji su doveli do njega i intezivno traga za počiniocem , kaže se u saopštenu PU Novi Sad.

Opljačkan i povređen ataše Ambasade Češke

Dvojica, za sada neidentifikovanih muškaraca, opljačkala su sinoć oko 20 sati atašea Ambasade Republike Češke i nanela mu teške telesne povrede, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

U saopštenju se navodi da su na parkingu pored autoputa Subotica - Novi Sad, na području Opštine Vrbas, maskirani napadači udarili R.F. (66) po glavi i iz njegovog automobila uzeli dva mobilna telefona, 10.000 dinara i uređaj za navigaciju.

Povređeni diplomata smešten je u Klinički centar Vojvodine, a policija intenzivno istražuje ovaj događaj koji je, kako se kaže u saopštenju, novosadsko Više tužilaštvo kvalifikovalo kao krivično delo razbojništvo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni razbojnici u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2012

NOVI SAD -..Kriminalistička policija lišila je slobode V.T. (33) iz Zemuna i V.Ž. (19) i D.J. (26) iz Rume, koji se terete da su, sa jednim maloletnikom iz Nove Pazove, izvršili više razbojništava na području Novog Sada, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad...U saopštenju se navodi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.