Teška noć u Beogradu: Dečak povređen u saobraćajki, muškarac izboden u Borči

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška noć u Beogradu: Dečak povređen u saobraćajki, muškarac izboden u Borči

Nekoliko minuta posle ponoći u Borči uboden je muškarac, koji je nakon napada kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, do ubadanja nožem došlo je u 00.04 sati u Ulici Branka Momirova, a ubodeni muškarac je prevezen u Urgentni centar.

U 19:49 sati sedmogodišnji dečak povređen je u Šejkinoj ulici kod broja 60, i potom prevezen u Urgentni centar.

Kod Starog železničkog mosta u 20:37 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << povređen je 26-godišnji muškarac i, takođe, prebačen u Urgentni centar.

Kako je Macura navela, noćas je bilo dosta tuča, dok su se za pomoć najviše javljali astmatičari i, u nešto manjem broju, srčani bolesnici i hipertoničari.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 118 intervencija od kojih 20 na javnom mestu.

Juče je zabeleženo 165 intervencija od čega 56 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode medju kojima nijedna nije bila sa teškim traumama, dodala je Macura.

Na ovom mestu pljušte kazne za prelazak van pešačkog!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Krvava noć u Beogradu: Muškarac uboden nožem u Borči zbog 5.000 dinara

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2017

U Beogradu je protekle noći nožem uboden muškarac u Borči.....U Srbiji otkrivena nova, katastrofalna droga, 800 puta jača od marihuane! Sigurna smrt vreba na svakom koraku..Pre napada on se posvađao sa grupom mladića zbog 5.000 dinara, a svađa je kulminirala i on je izboden nožem...U Hitnoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.