TUČA U ŠKOLI: Dvojica đaka završila u Urgentnom!

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA U ŠKOLI: Dvojica đaka završila u Urgentnom!

BEOGRAD - Dvojica dečaka koji su jutros povređeni u tuči ispred Poljoprivredne škole u Krnjači u stabilnom su stanju, a dijagnostičke procedure su još u toku, rekao je Tanjugu dežurni neurohirurg Urgentnog centra Jane Arsov."Dečaci su povređeni od strane nepoznate osobe, zadobili su povrede mekog tkiva poglavine i biće zadržani neko vreme na posmatranju", rekao je Arsov.On je dodao da ukoliko nakon obavljenih svih dijagnostičkih procedura stanje dečaka bude stabilno u toku dana biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << otpušteni na kućno lečenje.Arsov je dodao i da su oni u Urgentni cenat stigli oko 11 sati, da je jedan od njih punoletan, a drugi maloletanZamenik direktora Urgentnog centra dr Dušan Jovanović izjavio je ranije danas da su učenici u Urgentni centar stigli u pratnji profesorke.Učenici su 1996. i 1998. godište i, po njihovoj izjavi policiji, povrede su zadobili u tuči u dvorištu skole, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MASOVNA-TUCA-U-SKOLI-Djaci-se-makljali-dvojica-zavrsila-u-Urgentnom

Izvor: medio.rs, 22.Sep.2014

Učenici poljoprivredne škole u Borči prevezeni su u Urgentni centar, nakon što su učestvovali u školskom dvorištu u tuči...Indicent se desio kada su S. V (1998) i M. F. (1996) se potukli sa više malolenih lica, od kojih su neki i dalje nepoznati, piše Blic...Oni su oko 10,45 časova dovezeni...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.