Svi se pitaju šta se ovo događa u glavnim beogradskim ulicama! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 08.Nov.2017, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi se pitaju šta se ovo događa u glavnim beogradskim ulicama! (FOTO)

Glavne beogradske ulice već dva dana nisu iste: sklonjena su autobuska stajališta sa klupama i nadstrešnicama.

Beograđani se pitaju zašto su na mestima, gde su do pre dva dana bila stajališta, sada razrovane trotoarske ploče ograđene crvenim traka?!

SIRENE ODZVANJAJU NASELJEM celo jutro, PROLAZNICI u neverici gledaju šta se dešava

Zahvaljujući jednom radoznalom Beograđaninu, svi smo dobili odgovor od Beokom servisa.

Поштовани, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << у прилогу Вам достављамо одговор Сек. за јавни превоз. pic.twitter.com/iOdeElhQpl

Kako Beokom navodi na svom Tviter nalogu, u odgovoru Sekretarijata za javni prevoz, stoji da se radi zamena postojećih nadstrešnica na potezu Ulice kralja Milana od Trga Slavije do Trga republike, kao i na stajalištu "Pionirski park" ispred Skupštine grada Beograda, zbog postavljanja savremenijeg mobilijara - nadstrešnice sa LED displejima.

Pre svakog roka! Počela proslava Nove godine u Beogradu! (FOTO)

"Na njima će biti prezentovan niz informacija od interesa za korisnike javnog prevoza, kao i deo informacija koje će pripremati Turistička organizacija Beograda", navodi se u obaveštenju Sekretarijata za javni prevoz.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.