Sutra protest Inicijative Ne davimo Beograd jer niko nije kažnjen za pretnje njihovim aktivistima

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra protest Inicijative Ne davimo Beograd jer niko nije kažnjen za pretnje njihovim aktivistima

Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" održaće sutra protest ispred Tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, jer nemaju informaciju da je iko kažnjen, niti saslušan za pretnje aktivistima Inicijative.

Protest je zakazan za 12.00 ispred suda u Katanićevoj.

Inicijativa je navela da je do sada podnela više od 50 prijava za pretnje aktivistima i napade tokom prikupljana potpisa za podršku izbornoj listi Inicijative, o čemu su takođe obavestili policiju i podneli krivične prijave zbog "povrede prava kandidovanja".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Protest "Ne da(vi)mo Beograd" sutra kod suda u Katanićevoj

Izvor: B92, 01.Feb.2018

Beograd -- Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" održaće sutra protest ispred Tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala...Kako navode, protest je organizovan jer nemaju informaciju da je iko kažnjen, niti saslušan za pretnje aktivistima Inicijative...Protest je zakazan za 12.00 ispred...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.