Smislili ko je nadležan: Konačno očišćena izgorela stanica u Zemunu

Izvor: Blic, 11.Jun.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smislili ko je nadležan: Konačno očišćena izgorela stanica u Zemunu

Stanica na zemunskom Keju oslobođenja, koja je pre nešto više od deset dana potpuno izgorela konačno je očišćena.

Danima je ova stanica bila zgarište prepuno šuta, iako su je autobusi "Laste" i "Lika Bim Tursa" ka staropazovačkim naseljima normalno koristili.

Iz opštine Zemun dobili smo informaciju da je otpravnička kućica u nadležnosti GSP-a, a nadstrešnica u nadležnosti Direkcije za javni prevoz.

Najpre ih je demantovao GSP, iz kojeg su saopštili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da kućica nije njihova, a potom i Direkcija za javni prevoz.

- Prevoznik SP "Lasta", koji održava ove polaske i koji je postavio element stajališnog mobilijara koji je izgoreo, obavešten je o događaju - kažu u Direkciji za javni prevoz.

IZGORELO STAJALIŠTE U ZEMUNU "Ničija" stanica, pa niko neće ni da je počisti

Taman kada su naši reporteri utvrdili čija je nadležnost nad ovom stanicom, ona je temeljno očišćena. Ostali su samo stubovi koji su nosili konstrukciju "pečurke", a uništena kućica je uklonjena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.