Sinoć jedan ubod nožem, jutros automobil udario u banderu

Izvor: Blic, 13.Dec.2010, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinoć jedan ubod nožem, jutros automobil udario u banderu

Hitna pomoć je noćas obavila 102 intervencije, od kojih osam na javnom mestu i u tom periodu jedna osoba je ubodena nožem, dok je jedna povređena jutros kada je na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine automobil udario u banderu, izjavila je Tanjugu portparol te zdravstvene službe dr Nada Macura.

Jutros u pet sati na raskrsnici tih ulica u saobraćajnom udesu povređen je mladić star oko 24 godine, koji se nalazio na mestu suvozača i sa povredom desne nadlaktice prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u Urgentni centar na ortopediju.

Sinoć nešto pre 20 sati u Ulici Marine Veličković na Julinom Brdu muškarac star oko 30 godina uboden je nožem ispod leve lopatice i prebačen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, ali je bio svestan, hemodinamski stabilan.

Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom, a juče su se javljale i osobe sa šlogovima.

Dr Macura je savetovala da se te grupe pacijenata pričuvaju i da ne izlaze ujutro ako ne moraju,a da šetnju i nabavku planiraju oko podneva kada poraste temperatura.

Ona je preporučila i adekvatno oblačenje, kao i oprez u saobraćaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obračun nožem na Julinom brdu

Izvor: Mondo, 13.Dec.2010

Jedan muškarac (30) je sinoć teže povređenje pošto je uboden nožem i prebačen je na reanimaciju Urgentnog centra, a jedan lakše (24) u udesu rano jutros u centru Beograda, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Mondo...

HITNA POMOĆ: POVREĐENA DVA MUŠKARCA

Izvor: Kurir, 13.Dec.2010

BEOGRAD - Jedan muškarac (30) je sinoć teže povređen pošto je uboden nožem i prebačen je na reanimaciju Urgentnog centra, a jedan lakše (24) u udesu rano jutros u centru Beograda, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura...- Teže povređeni mladić je uboden nožem oko 20 časova u Ulici...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.