Izvor: 24sedam.rs, 26.Okt.2023, 12:46

Šapić: Od proširenja Bulevara kralja Aleksandra i Smederevskog puta svi su se sklanjali, što se mene tiče sad krećemo i više nema nazad

Vrednost trenutnih radova je oko šezdeset miliona dinara, sa rokom završetka otprilike u februaru, u zavisnosti od jačine zime - istakao je gradonačelnik

Nastavak na 24sedam.rs...






Povezane vesti

Šapić obišao radove na proširenju Smederevskog puta: "Kraj radova u februaru, smanjićemo gužve i ljudima olakšati život"

Izvor: Blic, 26.Okt.2023

Radovi na rekonstrukciji Smederevskog puta, odnosno proširenju ove važne saobraćajne deonice, koja će se nadovezati na proširen Bulevar kralja Aleksandra, olakšaće život građana i smanjiti gužve, najavio je tokom obilaska radova Aleksandar Šapić, Gradonačelnik Beograda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.