Sanacija šetališta u Zemunu

Izvor: S media, 29.Jul.2010, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanacija šetališta u Zemunu

U Skupštini grada Beograda danas je potpisan ugovor za sanaciju šetališta na Zemunskom keju izmedju restorana Šaran i Venecija.

Šetalište će biti dugo 450 metara, rečeno je na konferenciji za novinare posle potpisivanja ugovora.

Ugovor su potpisali predsednik opštine Zemun Branislav Prostran, sekretar za komunalne i stambene poslove Predrag Petrović i direktor JVP "Beogradvode" Miloš Milovanović.

"Predračunska vrednost radova >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je oko 200 miliona dinara. Grad i opština Zemun izdvojili su po 50 miliona, a 'Beogradvode' deset miliona. Očekujemo da će krajem marta sledeće godine biti završeni radovi", rekao je Petrović.

Prema rečima predsednika opštine Zemun, novo šetalište će doprineti ekonomskom razvoju Zemuna, "otvoriće Zemun prema Dunavu što će omogućiti dolazak domaćih i stranih turista, a time će otvoriti i nova radna mesta".

Ističući da je i sam Zemunac, gradonačelnik Beograda Dragan Djilas izrazio je nadu da će projekat biti gotov sledeće godine.

"Treba i sa drugih opština da dobijemo ideje, da jednog dana kada mi ne budemo bili na ovim mestima, iza nas ostane nešto vredno", rekao je Djilas.

Posle potpisivanja ugovora gradonačelnik je sa potpisnicima i gradskim arhitektom Dejanom Vasovićem razgledao planove za budući izgled Zemuna.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.